ترکیبات ( هر کپسول ) :
نام | مقدار | نیاز روزانه |
Niacin |
10 mg |
63 % |
Vitamin C |
60 mg |
75 % |
Vitamin E |
30 mg |
250 % |
Lutein |
10 mg |
* |
Zinc |
10 mg |
100 % |
Copper |
0.25 mg |
25 % |
Vitamin A |
800 µg |
100 % |
* : نیاز مصرف روزانه از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است
** : مقدار به کار رفته از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است
مشخصه ها :
غنی از آنتی اکسیدان ها
جلوگیری از بروز اختلالات متابولیکی ناشی از رادیکال های آزاد که باعث برخی از ناراحتی های چشمی می گردند
حمایت و نگهداری از شبکیه چشم
سرشار از لوتئین، لوتئین به حفاظت از شبکیه در برابر اکسیداسیون کمک می کند
موارد مصرف :
مکمل غذایی سرشار از آنتی اکسیدان و لوتئین برای حفظ سلامت چشم ها
شرایط نگهداری :
دور از دسترس اطفال و در جای خشک و خنک نگهداری شود.
روش مصرف :
روزانه 1 عدد همراه غذا با مقدار کافی آب
هشدار مصرف :
در خانم های باردار و شیرده
توضیحات :
لوتئین یکی از ششصد کاروتنوئید طبیعی شناخته شده محسوب می شود. در سبزیجات با برگهای سبز مانند اسفناج و کلم یافت شده و به عنوان یک آنتی اکسیدان مطرح است. برای جذب نور آبی رنگ، توسط ارگانیسم های بدن مورد استفاده قرار می گیرد. لوتئین یک مولکول چربی دوست (لیپوفیل) بوده و به طور کلی در آب نامحلول می باشد. کاروتنوئیدهایی مانند لوتئین و زیگزانتین، مواد محلول در چربی محسوب می شوند و جهت جذب مناسب از لوله گوارشی نیاز به حضور مواد غذایی چرب است.
در نتیجه میزان جذب کاروتنوئید در بدن، در صورت مصرف غذاهایی که دارای میزان کم چربی می باشند و یا در شرایط پزشکی خاص که منجر به کاهش در جذب چربی ها می گردد، مانند کمبود آنزیم لوزالمعده، بیماری کرون، بیماری سلیاک، سیستیک فیبروزیس، عمل جراحی (برداشتن قسمتی از معده یا به طور کامل)، بیماری های کبدی دچار اختلال می گردد.
نقش لوتئین در سلامت چشم:
لوتئین تأمین کننده مواد مغذی چشم می باشد. لوتئین از طریق کاهش خطر دژنراسیون ماکولائی موجب حفظ سلامت چشم ها می گردد. شواهد اپیدمیولوژیکی مبنی بر وجود ارتباط بین پایین بودن غلظت لوتئین و زیگزانتین از یک سو و خطر ایجاد و پیشرفت بیماری دژنراسیون ماکولائی وابسته به سن از سوی دیگر وجود دارد.
AMD (دژنراسیون ماکولائی وابسته به سن) زمانی اتفاق می افتد که قسمت مرکزی شبکیه چشم که ماکولا نامیده می شود به مرور زمان دچار آسیب گردد. کاهش سلامت ماکولا می تواند منجر به ایجاد استرس اکسیداتیو در شبکیه گردد که در از دست دادن دید مرکزی تاثیر دارد.
آمار زیادی در دست است که تأثیر لوتئین را در کاهش خطر ایجاد AMD تأیید می نماید.
همچنین لوتئین و زیگزانتین، تنها کاروتنوئیدهای موجود در عدسی چشم می باشند و مصرف آن ها می تواند خطر ابتلا به کاتاراکت را کاهش دهد.
منابع غذایی حاوی لوتئین:
هویج، پرتقال، سبزیجات و میوه جات زرد رنگ، منابع لوتئین به شمار می روند. سبزیجات دارای برگ سبز، مانند اسفناج، همچنین حاوی مقادیر زیادی از لوتئین می باشند. تمامی اینها قسمت مهمی از رژیم غذایی سالم به شمار می روند. لوتئین همچنین به صورت مکمل غذایی نیز در دسترس می باشد.
چه افرادی به میزان بیشتری لوتئین در رژیم غذای شان نیاز دارند؟
به یاد داشته باشید که:
لوتئین به علت تأثیرات سودمندی که در چشم ها دارد، برای تمامی افراد درطول زندگی مورد نیاز می باشد
- کودکان و اطفال
- خانم ها
- افرادیکه دچار ضعف بینایی می باشند
- افرادیکه مبتلا به کاتاراکت چشم هستند
- افراد مسن (65 سال و بالاتر)
کپسولهای چشم یوروویتال حاوی مواد حیاتی می باشند. ویتامین A یکی از اجزاء تشکیل دهنده رودوپسین می باشد و جهت دید چشم ضروری است. ویتامین C موجب حفظ قدرت دفاعی بدن گردیده و ویتامین E، سلولهای بدن را محافظت می کند. ریز مغذی روی یکی از اجزاء تشکیل دهنده بسیاری از آنزیم های بدن بوده و در واکنشهای متابولیکی بدن شرکت دارد.
منبع: hakimanteb.com
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@